Cookies helpen ons om onze diensten in hoge kwaliteit aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u ermee akkoord dat wij gebruik maken van cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid.

De pole position op de berg –
dankzij de pewag sneeuwkettingen!

Kracht heeft tractie nodig – pewag kettingen gaan elke uitdaging aan
 

Een Formule 1 auto op een skipiste is zeer zeldzaam: Echter, bij de spectaculaire Red Bull Showrun in Kitzbühel vorige week, waren 3.500 toeschouwers hiervan getuige – een RB7, de auto van de wereldkampioen van 2011, raasde van de besneeuwde berg, uitgerust met sneeuwkettingen van de Oostenrijkse premium kettingenfabrikant pewag.


©Philip Platzer/Red Bull Content Pool

Toro Rosso coureur Max Verstappen trapte het gaspedaal flink in op het besneeuwde terrein en ploegde zelfverzekerd en krachtig door de sneeuw. De pewag sneeuwkettingen speelde een cruciale rol in het mogelijk maken van dit spectaculaire evenement en waren speciaal gemaakt voor deze ongebruikelijke omstandigheden en bandenmaten.


©Philip Platzer/Red Bull Content Pool

pewag werd gekozen als partner voor deze buitengewone prestatie, omdat ''we in staat waren om op korte termijn uitstekende kwaliteit en design te leveren voor deze extreme situatie. De krachten die hier van toepassing waren, als gevolg van de acceleratie en de hoge prestaties van de motor, zijn nauwelijks te vergelijken met de standaard testsituaties'', verklaart Johann Berghold, development engineer bij pewag.

In de winter kunnen groot motorvermogen en gladde wegen zorgen voor gevaarlijke rijsituaties. Met de toenemende trend naar sport geïnspireerde voertuigen, bieden pewag sneeuwkettingen de hoogst mogelijke tractie en daarmee veilig rijplezier op winterwegen, in iedere situatie.nieuwe keuzepewag Archief

laatste nieuws

2016

2015

2014

2012

2010