Cookies helpen ons om onze diensten in hoge kwaliteit aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u ermee akkoord dat wij gebruik maken van cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid.

pewag starmove - star qualities that move mountains

Afgelopen vrijdag was de langverwachte lancering van de pewag starmove. De tractieketting die speciaal is ontworpen voor het professioneel sneeuwruimen in de zwaartste omstandigheden, werd voor een selecte groep personen gepresenteerd, tijdens fantastische weersomstandigheden en tegen een prachtig berglandschap.
 
De ketting werd ‘live’ gemonteerd bij de Fuscher Törl en de ongeveer 100 gasten konden zo de enorme kracht van de pewag starmove aanschouwen, welke speciaal is ontworpen voor sneeuwruimingswerkzaamheden met minimale downtime.
 
Om te voldoen aan de extreme eisen van professionele inzet, heeft pewag dit product van de grond af aan ontwikkeld: Dankzij de X-positie van de schakels ten opzichte van het terrein is het slijtage volume vergroot, wat de levensduur van het product aanzienlijk vergroot. Bovendien is de tractie geoptimaliseerd doordat alle kettingschakels op het loopvlak in contact komen met de grond, waar het innovatieve starwave® golfprofiel zorgt voor maximale grip. Tot slot, in tegenstelling tot traditionele tractiekettingen, bestaat de pewag starmove ketting uit speciaal gedraaide schakels voor een verbeterd rijgedrag alsmede zorgt dit voor een veel lichter ontwerp dan vergelijkbare 7 mm kettingen.
 
Na de spectaculaire presentatie van de kettingen in actie, was er een indrukwekkende voorstelling door de groep ‘’Drummacical Theatre’’, welke het ijs brak voordat de ketting nog eens werd gemonteerd. Deze keer in een race tegen de klok. Het resultaat: Er werd bewezen dat de pewag starmove, in real-life omstandigheden, niet alleen geleverd wordt met uitstekende performance kenmerken, maar ook zeer snel te monteren is!
 
Alvorens te gaan naar het sociale deel van het evenement, zijn de deelnemers vanuit 7 landen bijeengekomen voor een groepsfoto aan de voet van de Grossglockner.


nieuwe keuzepewag Archief

laatste nieuws

2016

2015

2014

2012

2010