Cookies helpen ons om onze diensten in hoge kwaliteit aan te bieden. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u ermee akkoord dat wij gebruik maken van cookies. Voor meer informatie, zie ons privacybeleid.
  • Geen speciaal leesapparaat meer nodig
  • Duidelijke productidentificatie direct op de smartphone
  • Directe toegang tot belangrijke productinformatie
  • Locatieonafhankelijk beheer van het product en servicerelevante gegevens

Overzicht van de peTAG
peTAG info geeft gratis toegang tot relevante productinformatie via een NFC-geschikte smartphone (toepasbaarheid, informatie over veiligheid, gebruiksaanwijzingen en video’s). 
 
peTAG manager is een alles-in-één platform voor service & onderhoud, en biedt actuele gegevens op uw mobiele telefoon en tablet/computer. ‘peTAG manager’ is een gratis toevoeging op ‘peTAG info’. Directe toegang tot relevante informatie op uw smartphone.

De nieuw ontwikkelde peTAG stelt belangrijke productdata en informatie (bijvoorbeeld toepassingen of gedetailleerde montage-instructies) tot uw beschikking vanaf uw mobiele telefoon, waar u ook bent. Alles wat u nodig hebt is een standaard NFC-geschikte smartphone die is voorzien van een peTAG sensor.
 
Zodra het object is voorzien van een peTAG, zijn alle relevante gegevens direct beschikbaar op het mobiele ‘peTAG web’ (internettoegang vereist).

peTAG manager – grote voordelen voor geregistreerde gebruikers

Exploitanten van nutsbedrijven* evenals keuringsmeesters en hun vertegenwoordigers die zich registreren voor ‘peTAG manager’, kunnen service- en onderhoudsgerelateerde informatiegegevens gemakkelijk bekijken en bewerken op hun mobiele telefoon en computer om zodoende te voldoen aan de landspecifieke wetgeving omtrent arbeidsmiddelen.
Voordelen voor eindgebruikers, service- & onderhoudsdiensten en retailers  
Dit is de win-win oplossing voor eindgebruikers, de exploitanten van de productiemiddelen, keuringsmeesters en hun vertegenwoordigers, service- en onderhoudsdiensten en retailers.
 
Met peTAG hebben eindgebruikers online toegang tot specifieke productinformatie. Waar voorheen moeizaam moest worden gezocht naar testrapporten om te voldoen aan de wetgeving, zijn deze nu direct en altijd beschikbaar, rechtstreeks op de mobiele telefoon en onafhankelijk van de locatie. Bovendien ontvangen de verantwoordelijke personen reminders van serviceafspraken en kunnen zij eigen inspecties uitvoeren met behulp van de checklists.


Voor service- en onderhoudsdiensten biedt ‘peTAG manager’ extra functies om beknopte en klantspecifieke voorraadbeheer en inspectie mogelijk te maken. Reminders voor serviceafspraken, directe toegang tot de serviceplatforms en het voltooien van inspecties met behulp van de checklists, evenals de eenvoudige compilatie van inspectierapporten helpen tijd en geld te besparen.

Retailers zullen ook profiteren van de peTAG: In aanvulling op eenvoudige toegang tot belangrijke productie informatie en keuringscertificaten verstrekt door ‘peTAG info’, maakt ‘peTAG manager’ data administratie zelfs nog makkelijker.

Transparante kostenstructuur en een hoog niveau van gegevensbeveiliging

‘peTAG manager’ is niet alleen van toepassing op pewag producten, maar ook op andere servicegerelateerde producten.  De prijs is gebaseerd op het aantal objecten waarvoor het programma in gebruik wordt genomen.

peTAG manager garandeert het hoogst mogelijke niveau van gegevensbeveiliging!

·         De gegevens worden op een externe server gehost
·         Toegang tot de klantspecifieke gegevens wordt enkel aan de klant verleend. Beperkte toegang hiertoe kan worden verleend na toestemming van de klant.
·         Updates worden continu beschikbaar gesteld om beveiligingsgaten te voorkomen. 


  Standaard peTAG oplossing
Transponder operationele frequentieovereenstemming met  ISO 15693 RFID
13,56 MHz
NFC
13,56 MHz
TAG-grootte ≥ 8 mm ≥ 4 mm
Leesapparaat Speciaal leesapparaat (RFID-Reader) Smartphone en RFID-Reader
Overdracht van unieke codes naar de computer Via Bluetooth of USB Geen speciale overdracht vereist
Toegang tot webportaal Pas zodra de code is overgebracht naar de computer Snelle en directe toegang via de smartphone of computer
Productinformatie
 
Montage-instructies, informatiegegevens etc. in geprinte versie of op de computer Digitale toegang direct op de smartphone of computer, locatie onafhankelijk
Productrelevante documenten
 
 
In geprinte versie
 
 
Productrelevante documenten zijn eenvoudig te vinden en kunnen direct worden geopend op de smartphone of op de computer
Datagegevens Aparte toegang voor de gebruiker en de onderhoudsdienst Toestemming voor gezamenlijk gebruik beschikbaar

* Overheids- of particuliere ondernemingen die volgens strenge overheidsvoorschriften zonder onderscheid moeten zorgen voor de essentiële openbare voorzieningen, zoals gas, elektriciteit en riolering.

nieuwe keuzepewag Archief

laatste nieuws

2016

2015

2014

2012

2010